Alle virksomheder har brug for Succes Online

ZBC og Næstved Erhverv A/S inviterer til nedenstående

Den gennemsnitlige dansker har mere end 3 forbundne enheder og bruger internettet til alt fra kommunikation med det offentlige til handel af dagligvarer. De store danske virksomheder er allerede online. Men rygraden i den danske økonomi, vores små og mellemstore virksomheder, er bagud og i meget mindre grad aktive online.

Med den baggrund gik Google og IBIZ-Center sammen med Erhvervsstyrelsen og 6 andre partnere om at skabe Succes Online tilbage i 2012, som har til formål at hjælpe netop de små og mellemstore virksomheder med at udleve deres online potentiale. I dag, tre år senere, har Succes Online et tæt samarbejde med landets kommuner, Erhvervsråd og Væksthuse og har trænet over 2.500 virksomheder fordelt på mere end 40 kommuner i hvordan, små og mellemstore virksomheder bedst får succes online.

Kunderne er klar på nettet og e-handlen slår rekorder år for år. Det giver konstant nye digitale forretningsmuligheder og udfordrer den måde, du driver virksomhed på. Landets store virksomheder har for længst kastet sig over mulighederne. Men hvad med din virksomhed? Sandsynligheden for at misse det næste digitale tog er stor. Det er nu, du skal stige på.

I alliance med landets førende digitale eksperter og partnere, inviterer Google og Næstved Erhverv i samarbejde med Zealand Business College (ZBC) derfor til følgende Succes Online moduler.

• Online tilstedeværelse – 5 april
• Brug data i din virksomhed – 19 april
• Skab trafik til dit site – 3 maj
• Markedsføring og CRM – 17 maj
• SEO og kommunikation – 31 maj

Tilmeld dig de moduler der er relevante for din virksomhed.

http://naestvederhverv.dk/events/onlicesucces/